ژل میسلار شوینده صورت سیمپل

قیمت اصلی: 325,000 تومان بود.قیمت فعلی: 275,000 تومان.
  • پاکسازی مؤثر آرایش و آلودگی‌ها
  • حاوی ترکیبات آبرسان و مرطوب‌کننده
  • مناسب برای پوست‌های حساس
  • فاقد الکل، پارابن و رنگ‌های مصنوعی
  • عدم نیاز به آبکشی
  • فرمولاسیون طبیعی و ملایم

ژل شستشوی صورت سیمپل مدل refreshing

قیمت اصلی: 321,000 تومان بود.قیمت فعلی: 275,000 تومان.
  • فرمولاسیون ملایم و بدون الکل
  • حاوی عصاره‌های گیاهی و ویتامین‌های مفید
  • پاکسازی عمیق آلودگی‌ها و آرایش
  • آبرسان و مرطوب‌کننده پوست
  • مناسب برای پوست‌های حساس
  • بدون مواد شیمیایی مضر مانند پارابن و سولفات
  • مناسب برای استفاده روزانه

ژل شستشوی سیمپل مدل Moisturizing Facial Wash

قیمت اصلی: 325,000 تومان بود.قیمت فعلی: 275,000 تومان.
  • پاک‌کننده ملایم و موثر برای انواع پوست
  • فاقد مواد مضر مانند پارابن، صابون و الکل
  • مرطوب‌کننده و جلوگیری از خشکی پوست
  • حاوی ویتامین E و پروویتامین B5
  • مناسب برای پوست‌های حساس
  • ضد حساسیت و بدون تحریک
  • بافت کرمی و نرم با حس لطافت و تازگی

ژل شستشوی صورت سیمپل مدل Purifying

قیمت اصلی: 325,000 تومان بود.قیمت فعلی: 275,000 تومان.
  • پاکسازی عمقی پوست از آلودگی‌ها و چربی‌های اضافی
  • فرمولاسیون بدون صابون و مواد شیمیایی مضر
  • حاوی ترکیبات تسکین‌دهنده و مرطوب‌کننده
  • مناسب برای انواع پوست، به‌ویژه پوست‌های حساس
  • بدون تست حیوانی

ژل شستشو صورت گارنیه مدل آلوئه ورا

قیمت اصلی: 324,000 تومان بود.قیمت فعلی: 286,000 تومان.
  • پاک‌کننده موثر آلودگی‌ها و چربی‌های اضافی
  • حاوی عصاره طبیعی آلوئه‌ورا
  • فاقد پارابن، الکل و رنگ مصنوعی
  • مناسب برای انواع پوست، به‌ویژه پوست‌های حساس و خشک
  • مرطوب‌کننده و جلوگیری از خشکی پوست
  • ضد حساسیت و مناسب برای استفاده روزانه

ژل شستشو پوست حساس گارنیر

قیمت اصلی: 310,000 تومان بود.قیمت فعلی: 286,000 تومان.
  • پاک‌کننده موثر و ملایم برای پوست‌های حساس
  • حاوی ترکیبات تسکین‌دهنده طبیعی
  • فرمولاسیون فاقد پارابن، صابون و عطر مصنوعی
  • مناسب برای استفاده روزانه
  • کاهش قرمزی و التهاب پوست
  • بافت سبک و ژل‌مانند با حس لطافت

تفاوت بین مرطوب‌کننده‌ها و آبرسان‌ها: کدام را انتخاب کنیم؟

اولین و مهم‌ترین گام برای داشتن پوستی شاداب و زیبا شناخت محصولات مراقبت پوستی و انتخاب آگاهانه‌ی آنهاست. در دنیای محصولات مراقبت پوستی همواره مصرف کنندگان با این سوال روبه‌رو می‌شوند که تفاوت «مرطوب کننده» و «آبرسان» در چیست. برخلاف باور عموم که این دو محصول را مشابه هم می‌دانند در واقع عملکرد آن‌ها کاملا متفاوت است.
تفاوت بین مرطوب‌کننده‌ها و آبرسان‌ها: کدام را انتخاب کنیم؟

در این مقاله قصد داریم مهم‌ترین وجوه تفاوت این دو محصول را بیان کنیم. در ادامه با ما همراه باشید تا با درک تفاوت‌ بین مرطوب کننده و آبرسان، آگاهانه محصول مورد نیاز پوست خود را تهیه کنید.

تفاوت مرطوب کننده و آبرسان

تفاوت مرطوب کننده و آبرسان

مرطوب‌کننده چیست؟

مرطوب کننده‌ها با حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی آن، در روتین مراقبت از پوست افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند. عملکرد این محصولات به گونه‌ای است که با تشکیل یک لایه روی پوست همانند یک سد دفاعی عمل می‌کنند. مرطوب کننده های صورت علاوه بر اینکه از تبخیر آب موجود در لایه‌های پوستی جلوگیری می‌نمایند، پوست را در برابر عوامل خارجی نیز مصون می‌دارند.

همه می‌دانیم که پوست انسان در مواجهه با شرایط نامساعد همانند سرما، وزش باد، خشکی و آلودگی هوا بسیار آسیب‌پذیر میشود که با استفاده از مرطوب کننده‌ها این آسیب‌ها به حداقل خود می‌رسند.

متخصصین برای ساخت این محصولات معمولا از روغن‌ها، موم‌ها و نرم کننده‌ها بهره می‌جویند. لازم به ذکر است که ترکیبات ذکر شده در حفظ رطوبت طبیعی پوست از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند. کاربرد اصلی این کرم‌ها این است که همیشه پوست را انعطاف پذیر و نرم نگه دارد.

همچنین بیشتری بخوانید بررسی اهمیت استفاده روزانه از مرطوب کننده صورت

توصیه می‌شود که از مرطوب کننده‌ها برای پوست‌هایی استفاده شود که از رطوبت کافی برخوردارند ولی به سرعت رطوبت خود را از دست می‌دهند.

آبرسان چیست؟

آبرسان‌ها با تامین اب مورد نیاز پوست نقش مهمی در حفظ شادابی و طراوت پوست دارند. این محصولات برای افرادی ساخته شده‌اند که پوست آنها از رطوبت کافی برخوردار نبوده و نیاز دارند که لایه‌های عمیق پوست‌آنها رطوبت را از محیط جذب کنند.

آب به صورت طبیعی در لایه‌های پوست انسان قرار دارد ولی در نتیجه عواملی همانند شرایط جوی نامناسب، کهولت سن و کم‌آبی بدن پوست نیز رطوبت خود را از دست میدهد. در چنین مواردی استفاده از آبرسان‌ها امری ضروری است. چرا که این محصولات با بهره‌مندی از ترکیباتی همانند:( هیالورونیک اسید و گلیسیرین) رطوبت را از محیط جذب نموده و آن را به لایه‌های عمیق پوست می‌رسانند و در نهایت مانع از خشکی پوست می‌شوند.

در این فرایند بافت‌های از دست رفته احیا می‌شوند که درنتیجه آن پوستی نرم‌، شاداب، جوان و بدون چین و چروک خواهید داشت.  برای یک معرفی کلی  می‌توانیم بگوییم که آبرسان‌ها محصولاتی هستند که با انتقال رطوبت به عمق پوست آن را از دهیدراته (کمبود آب که با علائمی همانند کدر شدن پوست، احساس کشیدگی یا خستگی همراه است) شدن مصون می‌دارند. توجه داشته باشد که پوست دهیدراته برای بازسازی خود به ابرسان نیاز دارد و استفاده از مرطوب کننده‌ها برای این نوع از آسیب‌ها بی‌حاصل است.

فرق اصلی بین مرطوب‌کننده و آبرسان

فرق اصلی بین مرطوب‌کننده و آبرسان

استفاده از این محصولات بخشی ضروری از فرآیند مراقبت پوستی شما را تشکیل می‌دهد، ولی همانطور که قبلا نیز ذکر کردیم مرطوب کننده‌ها و آبرسان‌ها به طور کلی کاربردی متفاوت از یکدیگر دارند. درنتیجه برای استفاده هریک از آنها نیاز است که تفاوت‌ها و نحوه عملکرد آنها را به خوبی بشناسید. نخست به عملکرد مرطوب کننده‌ها میپردازیم.

باید دانست که این محصولات به منظور حفظ رطوبت موجود در پوست تولید می‌شوند و با بهره‌گیری از روغن‌ها، موم‌ها و مواد نرم کننده بیشتر نقش محافظ را ایفا می‌کنند. مرطوب کننده‌ها با تشکیل لایه‌ای بر روی پوست آن را از عواملی همانند باد، سرما و آلودگی‌ها حفظ می‌کنند. به بیانی دیگر آن‌ها مانع از تبخیر رطوبت طبیعی پوست می‌شوند و و منجر به نرمی و شادابی آن می‌گردند.

در مقابل آبرسان‌ها به تامین اب مورد نیاز میپردازند. این محصولات با نفوذ به عمق پوست و آبرسانی این نقاط پوست را از خطر دهیدراته شدن حفظ می‌کنند. تولیدکنندگان در ترکیبات آبرسان‌ها از هیالورونیک اسید و گلیسیرین بهره برده‌اند. این مواد رطوبت مورد نیاز را از محیط اطراف جذب کرده و به پوست شما انتقال می‌دهند. در نتیجه این فرایند پوست‌های دهیدراته شده شادابی و طراوت خود را دوباره به دست می‌اورند.

نقش مرطوب‌کننده و آبرسان در هیدراتاسیون پوست

نقش مرطوب‌کننده و آبرسان در هیدراتاسیون پوست

چرا پوست به هیدراتاسیون نیاز دارد؟

همانطور که می‌دانید پوست بزرگترین عضو بدن شما است و در حفظ سلامت اندام‌های دیگر نقش موثری ایفا می‌کند. به همین دلایل است که این عضو نیز نیاز به مراقبت‌هایی مختص به خود را دارد. نخست به بررسی عواملی که سلامت پوست را به خطر می‌اندازند می‌پردازیم.

به طور کلی برای شناخت آن‌ها میتوانیم از این موارد یاد کنیم: 1- شرایط اب و هوایی که شامل باد شدید، تابش مستقیم خورشید، هوای به شدت سرد یا خشک. 2- عدم مصرف اب کافی و رژیم غذایی نامناسب. 3- کهولت سن و در پی آن کاهش توانایی پوست برای حفظ رطوبت 4- استرس، تغیرات هورمونی و بیماری‌ها.

اولین گام در حفظ سلامت و زیبایی پوست هیدراتاسیون (آبرسانی) آن است. این فرایند به این معنی است که این عضو رطوبت مورد نیاز را برای عملکرد طبیعی خود در اختیار داشته باشد. چرا که پوست از «سد رطوبتی خود» برای جلوگیری از نفوذ عوامل اسیب زننده به داخل بدن استفاده می‌کند. به علاوه اینکه زمانی که پوست هیدراته باشد نرم، شاداب و انعطاف‌پذیر باقی می‌ماند.

از جمله راهکارها و مهم‌ترین آن‌ها در فرایند آبرسانی به پوست استفاده از محصولات آبرسان است ولی در کنار آن نیاز است که فرد در طول روز به میزان کافی آب یا مایعات بنوشد، رژیم غذایی مناسبی را دنبال کند و در پایان از محصولات مراقبتی دیگر همانند ضدافتاب‌ها نیز استفاده کند. با انجام این کار‌ها پوست به صورت کامل غنی شده و می‌تواند مسئولیت خود را در حفاظت از بدن به درستی انجام دهد.

تأثیر آبرسان‌ها در لایه‌های داخلی پوست

تأثیر آبرسان‌ها در لایه‌های داخلی پوست

همانطور که در بالا ذکر کردیم آبرسان‌ها در مراقبت از پوست نقش کلیدی‌ای را ایفا می‌کنند. ترکیبات این محصولات به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به صورت طبیعی قابلیت جذب بالایی را دارند. به گونه‌ای که رطوبت محیط را به صورت کامل جذب کرده و ان را به لایه‌های عمیق پوست انتقال می‌دهند.

در نتیجه این فرایند پوست دهیدراته که خشک، حساس، زبر و پرچین و چروک شده رطوبت مورد نیاز خود را به دست می‌آورد و توانایی بازسازی خود را پیدا می‌کند. سلول‌های پوستی که با از دست دادن رطوبت خود به صورت کامل تضعیف شده‌اند بار دیگر خود را بازسازی کرده و موجب شادابی و سلامت پوست می‌شوند. با آبرسانی مکرر، پوست سد حفاظتی خود را ترمیم کرده و منجر به جلوگیری از تبخیر آب داخلی پوست می‌گردد.

تأثیر مرطوب‌کننده‌ها بر لایه‌های بیرونی پوست

تأثیر آبرسان‌ها در لایه‌های داخلی پوست

مرطوب کننده‌ها از محصولات مهم و دارای اهمیت بالا در سبد خرید شما هستند چرا که پوست انسان در طول روز با خطرات زیادی مواجه می‌شود که سلامتی آن را به چالش می‌کشند. مرطوب کننده‌ها با حفظ رطوبت مانع از اسیب به بافت پوست شما می‌شوند. این محصولات بر خلاف آبرسان‌ها که متمرکز بر تامین آب مورد نیاز لایه‌های عمیق است متمرکز بر حفظ رطوبت می‌شوند.

همانطور که ذکر شده با تشکیل یک لایه‌ی محافظتی از تبخیر آب جلوگیری کرده و مانع دهیدراته شدن پست می‌گردند. آبرسان‌ها و مرطوب کننده‌ها مکمل یکدیگراند یکی اب موردنیاز را فراهم می‌آورد و دیگری ان را حفظ می‌کند. در نتیجه استفاده همزمان از این محصولات پوست شما نرم و لطیف باقی مانده و در گذر زمان خاصیت ارتجاعی خود را حفظ می‌کند.

چگونه کرم مناسب پوست خود را انتخاب کنیم؟

چگونه کرم مناسب پوست خود را انتخاب کنیم؟

شناخت نوع پوست

یکی از گام‌های اساسی در خرید و استفاده از محصولات مراقبت پوستی انتخاب کرم مناسب پوست خود است. برای اینکار در ابتدا باید نوع پوست خود را بشناسید.

چرا  که با انتخاب اشتباه به نیازهای پوست خود پاسخ نداده‌اید و در نتیجه این امر مزیت‌های استفاده از محصولات مراقبتی به حداقل رسیده و ممکن است که تاثیرات منفی نیز بر پوست شما بگذارد. در زیر به معرفی انواع پوست و محصولات مناسب برای آن‌ها پرداخته‌ایم.

  1. پوست خشک

در این نوع پوست به علت کمبود رطوبت در لایه‌های سطحی دچار زبری، احساس کشیدگی پس از شست‌وشو، چین و چروک زودرس یا پوسته پوسته شدن است. همچنین ممکن است که  خشکی پوست منجر به حساسیت بیشتر در برابر عوامل محیطی شود. در نتیجه این عوامل افرادی که پوست خشکی دارند توصیه می‌شود که از کرم‌های مرطوب کننده‌ی علیظ و چرب استفاده نمایند.

  1. پوست چرب

پوست چرب به دلیل تولید چربی بیش ‌ازحد مستعد جوش و اکنه است همچنین از دیگر موارد تشخیص آن می‌توان به ظاهر براق نواحی پیشانی، بینی و چانه اشاره کرد. به همین علت به افرادی که دچار چربی پوست هستند توصیه می‌شود که از محصولاتی بهره جویند که چربی اضافی را کنترل کنند و همچنین منجر به خشکی پوست نشوند.

دسته بندی محصولات (Oil-free) برای این افراد تولید شده‌اند این عبارت در کاتالوگ محصولات به معنی آن است که این فراورده مناسب مصرف افرادی است که پوست‌های چربی دارند.

  1. پوست مختلط

این نوع پوست ترکیبی از چربی و خشکی را با هم دارد برای مثال به طور معمول بخش‌های پیشانی، بینی و چانه چرب و گونه‌ها و سایر نواحی خشک‌اند. درنتیجه افرادی که این نوع از پوست را دارند برای نواحی مختلف احتیاج به محصولات متفاوتی نیز دارند.

محصولاتی که اخیرا وارد بازار شده‌اند به نیاز این افراد نیز پاسخ می‌دهند به گونه‌ای که با انتخاب محصولات متعادل می‌توانند هم پوست را به صورت عمیق ابرسانی کنند و هم چربی موجود درآن را به طور موثری کنترل کنند.

  1. پوست حساس

در این نوع پوست به عوامل محرک محیطی (تغییرات دما و محصولات شیمیایی) سریعا پاسخ می‌دهد. که از علائم آن می‌توان به قرمزی، خارش، سوزش و التهاب اشاره کرد. برای این دسته از افراد معمولا محصولات بدون مواد شیمیایی و حساسیت‌زا توصیه می‌گردد.

کرم‌های بدون الکل و بدون عطر از این موارد هستند. همچنین با پیشرفت در زمینه تولید محصولات ارایشی و بهداشتی شاهد رشد کمپانی‌هایی هستیم که محصولات وگن (گیاهی) یا بدون مواد حساسیت‌زا را به تولید می‌رسانند که در چند سال اخیر به شدت به دلایل زیست محیطی دارای محبوبیت گشته‌اند.

انتخاب بین مرطوب‌کننده و آبرسان بر اساس نیاز پوست

انتخاب بین مرطوب‌کننده و آبرسان بر اساس نیاز پوست

به نظر شما بهترین گزینه برای خرید بین آبرسان‌ها و مرطوب کننده‌ها کدام است؟ چه افرادی نیاز به آبرسان و چه افرادی نیاز به مرطوب کننده دارند؟ این انتخاب باید همواره بر اساس نوع پوست افراد صورت گیرد. چرا که انتخاب درست است که منجر به بهبود شرایط پوست شما می‌گردد.

در گام نخست شما باید تشخیص بدهید که پوست شما خشک است یا دهیدراته برای این کار لازم است که تنها به علائم زیر توجه کنید. اگر پوستتان به مقدار لازم چربی تولید نکند زبر، کشیده و پوسته پوسته می‌شود این علائم نشان دهنده خشکی پوست هستند.

درحالی که در پوست دهیدراته چربی به صورت طبیعی تولید می‌شد و پوست می‌تواند بسیار چرب باشد ولی علائمی همانند کدر شدن پوست یا احساس کشیدگی را احساس کنید. در این حالت پوست شما دهیدراته شده‌است.

پس اگر پوستی کدر دارید تمرکز خود را بر استفاده از آبرسان معطوف نمایید. و اگر پوستی زبر و پوسته شده دارید در وهله نخست از مرطوب کننده‌ها استفاده کنید. این درحالی است که شما می‌توانید این دو محصول را به صورت مکمل و با هم نیز استفاده نمایید.  در پایان به این نکته توجه داشته باشید که در انتخاب آبرسان‌ها و مرطوب‌کننده‌ها به نوع پوست خود نیز توجه داشته باشید تا بهترین بازدهی را از مصرف آنها دریافت کنید.

ترکیب مرطوب‌کننده و آبرسان: آیا امکان‌پذیر است؟

ترکیب مرطوب‌کننده و آبرسان: آیا امکان‌پذیر است؟

در پاسخ به این سوال با قاطعیت می‌گوییم بله! چرا که این دو مکمل یکدیگراند و استفاده همزمان از این دو محصول همانطور که ذکر شد  بهترین اثربخشی را فراهم می‌آورد.

نکته حائز اهمیت در مصرف این محصولات ترتیب استفاده از آن‌ها است. متخصصین این حوزه پیشنهاد می‌دهند که برای اثر بخشی بیشتر در ابتدا از محصولات آبرسان استفاده کرده و پس از آن مرطوب‌کننده را استفاده نمایید. چرا که تفاوت عملکرد آن‌ها مانع از تکمیل فرایند درمانی می‌شود. مرطوب‌کننده‌ها با ایجاد سدی بر پوست مانع آن می‌شوند که آبرسان بتواند به لایه‌های عمیق نفوذ کند و پوست را تغذیه کند. پس برای کسب بهترین نتیجه همواره بر ترتیب استفاده از این محصولات توجه ویژه نمایید

نتیجه‌گیری: انتخاب کرم مناسب برای هیدراتاسیون پوست

نتیجه‌گیری: انتخاب کرم مناسب برای هیدراتاسیون پوست

برای حفظ سلامت پوست خود انتخاب کرم مناسب مهم‌ترین گام است. زیرا با انتخاب درست است که به نیازهای پوست شما پاسخ داده‌ می‌شود. با شناخت دقیق پوست خود می‌توانید محصولی را انتخاب کنید که به صورت کامل پوست شما را از دهیدراته شدن و خشکی مصون نگه دارد. تا در جریان استفاده از این محصول پوستی زیبا، با نشاط و جوان داشته باشید.

همواره به یاد داشته باشید که پوست شما نیاز منحصر به فرد خود را دارد. محصولاتی که برای دیگر انواع پوست‌های تولید شده‌اند مناسب شما نیستند و ممکن است که اسیب بیشتری نیز به شما وارد کنند.

پس برای پوست‌های خشک از محصولات چرب، برای پوست‌های چرب از محصولات بدون چربی، برای پوست حساس از محصولات طبیعی و مناسب خود و در پایان  برای پوست‌های مختلط از محصولاتی که هم چربی پوست را کنترل می‌کنند و هم آبرسانی استفاده نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من